2/16/2011

El cos de la Veu


Una sèrie de quatre tallers 
sobre la veu com a acció 
basats en el mètode Feldenkrais 

La vocalització és una acció complexa que requereix un treball muscular, igual que caminar, saltar, o ballar. Com qualsevol altra acció doncs, és possible aprendre a millorar la manera de fer veu, no només a través del resultat  sonor, sinó també a través de l’escolta a la íntima sensació de l’acció en el cos. D’aquesta manera s’aprèn a distingir diferents maneres de fer, i a fonamentar-se en la comoditat i la facilitat com a guies en la recerca d’un so millor.
La proposta està basada en el mètode Feldenkrais, un treball de moviment suau a través del qual s’arriben a sentir els patrons actuals d’acció i a desenvolupar-ne de nous, més còmodes i agradables. Així s’aprèn a moure’s de maneres diverses, un fet que fa néixer una consciència de com un pot acordar millor el que fa al que vol fer.
Cadascun dels tallers té un eix central- un tema general- i s’intercalen per tal de presentar una visió global sobre la vocalització com a acte conscient.

Primer: Aire- Respiració i esforç.
Segon: So- Vibració i imaginació
Tercer: Espai- Volum i atenció.
Quart: Estructura- Cos i acció.

Els tallers són pràctics, i estan destinats a professionals de la veu que volen conèixer una visió diferent del treball vocal, i també a no professionals que volen aprendre el mateix. Malgrat és recomanat fer tota la sèrie, és possible participar en tallers separats. Tanmateix es donarà la prioritat a la gent que s’inscriu a tota la sèrie.


Professor
          Ohad Nachmani

Dates
Març 19-20
Abril  9-10
Maig  7-8
Juny  11-12

Hores
Dissabte       10-13h i 15-18h.
Diumenge    10-13h.

Lloc
          Sala Elsa, carrer Marina 132 baixos

Preu
-  110 euros per cada taller separat.
-  400 euros per tota la sèrie (cal pagar per avançat).

Inscripció
Cal reservar la plaça. Envieu un correu a feldenkrais.ohad@gmail.com amb les vostres dades personals (Nom, Cognom, Telèfon de contacte) indicant la voluntat de participar.

Informació
          Per a més informació: tel 666176463

Ohad  Nachmani
Mètode Feldenkrais
Tel:            666176463
feldenkrais.ohad@gmail.com

de més verdes en maduren

Avisos de Facebook de Francesc Tomàs Aymerich