3/29/2012

Defensem l'escola en català


Reprodueixo aquest correu per ajudar a fer que les concentracions del 28 d'abril siguin massives:

Com ja us vam anunciar estem organitzant pel 28 d'abril a les 19h concentracions per aturar la sentència del Tribunal Suprem contra l’escola en català davant dels Ajuntaments depobles i ciutats del nostre País.

En aquest sentit, necessitem voluntaris per fer-ne difusió al teu municipi (cartells impresos, octavetes...). Si ens pots ajudar només cal que ens escriguis ainfo@escolaencatala.cat indicant la teva població i ens posarem en contacte amb tu.

Cal l'esforç de tots per defensar el català davant dels atacs del PP i de la "justícia"espanyola. En aquest sentit, us adjuntem la imatge gràfica amb la que s’imprimiran els cartells que us farem arribar als qui ens pugueu ajudar (al final del correu) i el plec de signatures que us podeu descarregar i omplir per blindar per llei el català com a única llengua vehicular.

Finalment, aprofitem per anunciar-vos que aquest dimecres 28 de març a les 20h Miquel Calçada (Mikimoto) intervindrà en una xerrada col·loqui organitzada per l’Associació Escola en Català de Sabadell. L'acte tindrà lloc al Casal Pere Quart (Rambla, 69) de Sabadell. Us hi esperem a totes i a tots.
Re-envieu aquest correu a totes les vostres amistats, com més siguem més forta serà la resposta!

L'Escola en Català: Ni un pas enrere!

Esdeveniment al Facebook
http://www.facebook.com/events/239672192798341/?notif_t=plan_user_joined

de més verdes en maduren

Avisos de Facebook de Francesc Tomàs Aymerich