7/08/2017

Concerts d'estiu a Sant Jaume de Llierca

Sant Jaume de Llierca realitzarà durant aquest mes de juliol en el marc de les activitats d’estiu del municipi, dos concerts amb els grups Agnès & the pèpits i la Criatura Verda. Tots dos concerts tindran lloc a la Plaça del Casal.

Dijous dia 6 a les 22:00h a la plaça del casal concert d’Agnès & the pèpits.

Agnès & the pèpits es un grup que va néixer a mitjans d’estiu del 2014 a la Garrotxa que fa música de cantautor amb un caire folk.

L’Agnès Algueró, ànima i motor del grup, tot i la seva joventut, va decidir encetar el seu propi projecte per crear les seves pròpies composicions. La seva trajectòria musical inclou diferents grups de ministrers i diverses col·laboracions amb el cantant olotí Àngel Girona amb la flauta travessera. Ara, per poder tirar endavant el projecte l’acompanyen un parell de còmplices molt diferents. Per una banda, en Dani López, un increïble i excepcional multi-instrumentista amb gran capacitat per les harmonitzacions i per l’altra, en Miquel Pascal, un músic amb dilatada experiència musical.


Dia 13 de juliol a les 22 h a la Plaça de Sant Jaume de Llierca, concert de la Criatura Verda.

En aquest ocasió La Criatura Verda es presentarà en format de tercet. Darrerament la veterana formació garrotxina de música tradicional dotada de la veu personalíssima de Laura Plasencia ha participat en esdeveniments de proximitat: l'Aplec dels francesos de Sant Aniol, la festa del Roser de Serinyà, aplec de Punta Falconera de Roses, fira tèxtil de Salt;  i a festivals especialitzats com el Tartareu folk. la festa de Castelnau-Barbarens a Occitània.





de més verdes en maduren

Avisos de Facebook de Francesc Tomàs Aymerich